SANTATSU ANTWERP +32 3 234 09 49
Back to top

DINER MENU

YAMAYU SANTATSU ANTWERPEN

SUSHI

MORIAWASE

ASSORTIMENT – 8 stuks – 35,00 €
ASSORTIMENT – 12 stuks – 48,00 €

DON (Rijstkom)
CHIRASHI
– bowl met sushi-rijst en rauwe vis – 35,00 €
TEKKADON – bowl met sushi-rijst en tonijn – 37,00 €
SHAKEDON – bowl met sushi-rijst en zalm – 37,00 €
OKOSAMA-SUSH
I – kinder sushi – 17,00 €

SUSHI ( NIGIRI ) “à la carte”

TORO – vette tonijn
UNAGI – gegrilde paling
UNI – zeeëgel                            5,00 € p.p

MAGURO – tonijn
IKURA – zalmeitjes
HAMACHI – gele staart
HOTATE
– St.Jakobsschelp
SHAKE – zalm
EB
I – scampi                            4,50 € p.p.

TAI – zeebrasem
SUZUKI – zeebaars
AJI – horsmakreel
IKA – inktvis
TAKO – inktvis
TAMAGO – ei                            4,00 € p.p.

SUSHI ( MAKI ) – rijstrol met vulling

KAMPYO – Japanse groente – 8,00 €
KAPPA – komkommer – 8,00 €
OSHINKO
– gemarineerde rammenas – 8,00 €
TEK
KA – tonijn – 9,00 €
SHAKE – zalm – 9,00 €
IKURA – zalmeitjes – 9,00 €
TEMPRA MAKI – gefrituurde scampi– 12,00 €
CALIFORNIA MAKI – omgekeerde rijstrol met avocado – 12,00 €
FUTOMAKI
– dikke rijstrol – 16,00 €

Sashimi

Plakjes rauwe vis.

MORIAWASE
ASSORTIMENT – klein – 28,00 €
ASSORTIMENT – groot – 38,00 €

MAGURO – tonijn – 25,00 €
SHAKE – zalm – 25,00 €
AJI-TATAKI – gehakt van horsmakreel – 20,00 €
MAGURO-SHAKE – tonijn-zalm – 25,00 €
SHIROMI-USUZUKURI – assortiment witte vis – 22,00 €

Vis

VIS

SABA-SHIOYAKI – gegrilde makreel – 17,00 €
SHAKE-TERIYAKI – gesauteerde zalm met zoete sojasaus – 19,00 €
MAGURO-TERIYAKI – gesauteerde tonijn met zoete sojasaus – 21,00 €
KAKI-FURAI – gefrituurde oesters met sla – 20,00 €
EBI-FURAI – gepaneerde scampi met sla – 22,00 €
SAKANA-FURAI – gefrituurde vis – 20,00 €
TEMPURA SMALL – gefrituurde scampi, groenten met gember & lichte sojasaus – 13,00 €
TEMPURA LARGE – gefrituurde scampi, groenten met gember & lichte sojasaus – 24,00 €
UNAGI-KABAYAKI – gegrilde paling – 34,00 €

Vlees

VLEES

BUTA-SHOGAYAKI – gesauteerd varkensvlees met gembersaus – 19,00 €
TORI-TERIYA
KI – gesauteerde kip met zoete sojasaus – 19,00 €
YAKI-NIKU – gesauteerd rundvlees en groenten met speciale saus – 23,00 €
TONKATSU – gepaneerd varkenslapje met sla – 19,00 €
TORIKATSU
– gepaneerde kip met sla – 19,00 €

DON

Rijstkom.

DON – Rijstkom

KATSUDON – gepaneerd varkenslapje op rijst – 22,00 €
UNAD
ON – gegrilde paling op rijst – 35,00 €
CHIRA
SHI – bowl met sushi-rijst en rauwe vis – 35,00 €
TEKKA
DON – bowl met sushi-rijst en tonijn – 38,00 €
SHAKEDON
– bowl met sushi-rijst en zalm – 38,00 €

NOEDELS

NOEDELS

TEMPURA SOBA – gefrituurde scampi met bruine boekweitnoedels in bouillon – 20,00 €
TEMPURA UDON – gefrituurde scampi met witte noedels in bouillon – 20,00 €
RAME
N – Chinese eiernoedels met groente in bouillon – 20,00 €
ZARUSOBA – koude boekweitnoedels met saus – 17,00 €
HIYASHI CHUKA* – koude Chinese eiernoedels met groente (*alleen in de zomer) – 20,00 €

Speciale gerechten

YOSENABE – Japanse bouillabaise – 33,00 €

SUKINABE – dun gesneden rundvlees met groenten in zoete sojasaus bouillon – 33,00 €

MENU's

MENU SUSHI – 63,00 €

TSUKIDASHI – kleine hapjes
SUIMO
NO – lichte bouillon

SASHIMI – plakjes rauwe vis
TEMPU
RA – gefrituurde scampi

SUSHI MORIAWASE – sushi assortiment

DESSERT

MENU YOSENABE – 63,00 €

TSUKIDASHI – kleine hapjes
SUIMON
O – lichte bouillon

SASHIMI – plakjes rauwe vis
TEMPU
RA – gefrituurde scampi

YOSENABE – Japanse bouillabaise

GOHAN – rijst
DESSERT

MENU SUKINABE – 63,00 €

TSUKIDASHI – kleine hapjes
SUIMO
NO – lichte bouillon

SASHIMI – plakjes rauwe vis
TEMP
URA – gefrituurde scampi

SUKINABE – dun gesneden rundvlees met groenten in zoete sojasaus bouillon

GOHAN – rijst 
DESSERT

Voorgerechten

Soep, salade, voorgerechten en Nama-Gaki.

SOEP

MISOSHIRU – gebonden soep met tofu – 4,00 €
ASARI MISOSHIRU – gebonden soep met mosselen – 4,50 €
SUIMONO – lichte bouillon – 4,00 €
ASARI SUIMONO – lichte bouillon met mosselen – 4,50 €

SALADE

WAKAME-SU – zeewier en komkommer in lichte azijn-sojadressing – 11,00 €
SUNOMONO – MORIAWASE – 14,00 €

TSUKIDASHI – Voorgerechten

EDAMAME – gezouten sojabonen – 8,00 €
DASHIMAK
I – omelet – 8,00 €
YAKITORI – kipsatés – 10,00 €
NASUDENGAKU – gegrilde aubergine met zoete misopasta – 11,00 €
AGEDASHI DOFU – gefrituurde tofu – 13,00 €
TORI-NO-KARAAGE – gefrituurde kip – 13,00 €
IKA-NO-KARAAGE – gefrituurde inktvis – 13,00 €
WAKASAGI KARAAGE – gefrituurde kleine visjes – 13,00 €
HARUMAKI – loempia’s met ponzusaus – 13,00 €
KODAKO – gesauteerde baby octopus met knoflook en sojasaus – 13,00 €
GYOZA – Japanse ravioli – 13,00 €
SHI-TAKE – shi-take champignons gefrituurd met gemalen vis – 13,00 €
GYU-NO-TATKI – licht gebakken entrecote – 16,00 €
IKA-IKURA-AE – inktvis met zalmeitjes – 16,00 €
IKA-UNI-AE – inktvis met zeeëgel – 16,00 €
ASARI NO SAKAMUSHI – tapijtschelpjes gestoomd in sake – 16,00 €
HOTATE no BUTTER-YAKI* – gesauteerde St.Jakobsschelpen met sojasaus (*seizoensgebonden) – 17,00 €

NAMA-GAKI* – verse oesters met ponzusaus (*seizoensgebonden) – 3,50 € p/s

YAMAYU SANTATSU ANTWERPEN
Ossenmarkt 19
Antwerpen 2000

©YAMAYUSANTATSU 2022